SEX IS NOT A FEELING, BUT AN ACT


Μια κινητήριος δύναμη είναι το χρήμα. Μια μεγαλύτερη θα έλεγα εγώ είναι το σεξ. Μια δύναμη που κινεί γη και ουρανό. Κάνει ανθρώπους να σέρνονται στα πατώματα, κυριολεκτικά, και να παρακαλούν για λίγο ακόμη. Δεν είναι συναίσθημα το σεξ. Όχι, δεν είναι. Είναι ενα performance. Είναι μια μεγάλη σκηνή που παίζεις ρόλους. Κι εσύ και ο άλλος ή οι άλλοι. Πάνω ή κάτω. Δεξιά ή αριστερά. Δεν έχει σημασία. Σημασία έχει το act σου. Πόσο καλός είσαι πόσο καλύτερος μπορείς να γίνεις. Πόσο το ''κατέχεις'' βρε παιδί μου το άθλημα. Στο σεξ δεν είσαι ο εαυτός σου. Είσαι ένας άλλος ή πολλοί άλλοι μαζί. 

Προσωπικότητες που είδες και ήθελες να τους μοιάσεις. Προσωπικότητες που γνώρισες και δεν θα θελες ποτέ να τους μοιάσεις. Προσωπικότητες που γέννησες εκείνη τη στιγμη και κατάλαβες πως ΝΑΙ, κάτι έχουν από το εγώ σου. Το σεξ είναι ένα σανίδι, ένα act θεάτρου. Είναι μια σκηνή με πρωταγωνιστές και κομπάρσους. Όσο καλύτερα το κάνεις, τόσο καλύτερα το απολαμβάνεις κι όσο καλύτερα το απολαμβάνεις, τόσο περισσότερο ''χειροκροτεί'' το μέσα σου και αυτομάτως είσαι πρωταγωνιστής. Εκθρονίζοντας όλους τους άλλους.

 Γίνεται να υπάρχουν δυο πρωταγωνιστές; Μα φυσικά αλλά σίγουρα ένας από τους δυο είναι λίγο καλύτερος. Κάποτε στις διαδηλώσεις έγραφαν τα πλακάτ ''Κάντε σεξ και όχι βία''. Μέγα ψέμα! Το σεξ είναι μια βίαιη πράξη. Κάνεις σεξ άρα κάνεις βία. Μια βία που πηγάζει από τα ανθρώπινα, πρωτόγονα ένστικτα σου. Μια βία που σου αρέσει, που σε κάνει να νιώθεις ζωντανός. Μια βία που χαρίζει στο ρόλο σου βάθος. Μιλάω μόνο για τους πρωταγωνιστές, οι άλλοι συγνώμη, δεν με ενδιαφέρετε ιδιαίτερα. Άρα, το σεξ δεν είναι συναίσθημα αλλά καταφέρνει να γεννά συναισθήματα, να κρύβει άλλα τόσα ή να παγώνει και να μη γεννά κανένα. 

Κάντε σεξ με βία (όχι με τη βία), κάντε βία με σεξ! 

                                                                              Της Ανδριάνας Βούτου 

Σχόλια